Poate-ti gasesti o casa noua

martie 17, 2008 0 comentarii
Vrei o casa ieftina cu doar 10.000 euro? Sunt sigur ca spui ca da, dar nu este decat o gluma proasta asa cum din pacate sunt multe in lumea imobiliara :( Exista un dram de adevar insa pentru o casa la acel pret va trebui sa te muti in Egipt, la Hurghada, unde mai mult te asteapta o casa fara finisari.

Si totusi la ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), din perioada 19-23 martie, vor fi prezentate circa 22.000 de locuinte atat in tara cat si in strainatate..



În cadrul expoziţiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investiţie de peste patru miliarde euro, însumând aproximativ 22.000 de unităţi locative în Bucureşti, Braşov, Sinaia, Buşteni, Bran, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Constanţa, Costineşti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia şi Sunny Beach (Bulgaria), Spania şi Brazilia. Dintre acestea sunt scoase la vânzare 17.000 de locuinţe în Bucureşti, 1.000 în zona montană Prahova-Braşov, 500 pe litoral, 1.500 în provincie şi 500 în străinătate.
Ponderea cea mai mare este deţinută de către apartamente, acestea fiind şi cele mai căutate locuinţe în cadrul târgului



Expoziţia din martie organizată în cadrul tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10-19 iar duminică între orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.


MaxTV va fi AKTA

martie 11, 2008 0 comentarii

MaxTV vrea o schimbare majora in structura pachetelor si serviciilor oferite astfel ca pasul de rebranduire va debuta cu schimbarea numelui in AKTA.

In prezent putin peste 400.000 de romani beneficiaza de serviciile MaxTV, prin formele de televiziune de care dispune (cablu si DTH), respectiv internet si telefonie.

Britney Spears are motive de stress

martie 07, 2008 0 comentarii

Britney Spears este asaltata de o multime de scrisori si pachete pe care cantareata le considera amenintatoare la adresa sa.

Se pare ca totul nu este decat o confuzie creata de faptul ca in State mai exista o alta persoana cu acelasi nume, Britney Spears, de meserie diplomat.


Alte subiecte si poze cu Britney aici si aici!!!

Internet Explorer 8 in teste

martie 06, 2008 0 comentarii

Cel mai important browser, Internet Explorer isi va lansa o versiune de testare pentru IE8.

Internet Explorer este cel mai important browser existent, utilizat de mai bine de 3 sferturi din utilizatori, depasind lejer concurenta compusa din Apple si Mozilla. Pe acestia din urma ii folosesc si eu pentru multitudinea pluginurilor care le ofera.

De 8 martie ...

0 comentarii
Uf ce de zapada !! ... Si cine ne-o fi pus sa facem tura pana la Malaiesti impreuna cu fetele astea care parca sunt demoni ai muntilor si nu fiinte neajutorate ce au nevoie de protectie si ocrotire?

Hotarat lucru, o carte sau macar un eseu care sa raspunda la eterna intrebare "De ce iubim femeile" ar trebui sa scriem fiecare din noi, pentru a nu-l lasa pe Cartarescu sa se aleaga cu toate laudele si, mai ales, pentru a ne aminti in trafic ca si nevestele, iubitele, mamele ori soacrele noastre sunt soferite. dar vorba lui Napoleon, si ele sunt femei ...

sa ne traiasca de 8 Martie
Alex

Se lanseaza Dacia Sandero

martie 05, 2008 0 comentarii
Dacia Sandero va iesi pe piata din luna iunie a acestui an. Se doreste intrarea pe 40 de piete cu predilectie pe cea Bulgara si Turca.

Motoarele pe benzină vor avea 1,4 litri şi 75 CP si 1,6 litri şi 90 CP.

Motoarele diesel, de 1,5 litri, vor fi disponibile în două variante de putere, 70 CP şi 85 CP.

31 de ani de la cutremurul din 1977

martie 03, 2008 0 comentarii
Cutremurul din 1977 a avut o intensitate de 7,2 grade pe scara Richter şi a făcut, în timp de circa 55 de secunde, 1.578 de victime, din care 1.424 numai în Bucureşti.

La nivelul întregii ţări au fost circa 11.300 de răniţi şi aproximativ 35.000 de locuinţe s-au prăbuşit. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat la Bucureşti unde peste 33 de clădiri şi blocuri mari s-au prăbuşit.

Printre victimele cutremurului s-au numărat şi câteva personaje marcante:


  • Toma Caragiu (foto)
    Mihai Gafiţa
    Alexandru Bocăneţ
    Doina Badea
    Savin Bratu
    Daniela Caurea
    Mihail Petroveanu
    Tudor Dumitrescu
    Mihaela Mărăcineanu
    Nicolae Vatamanu
    Liviu Popa

  • Tudor Stavru
    Viorica Vizante
    Florin Ciorăscu

Bugete diminuate - salarii mai mici ?

0 comentarii

Guvernul va diminua bugetele la aproape toate ministerele cu o sumă totală de aproximativ 2,6 miliarde lei (echivalentul a 787 milioane euro), cele mai mari reduceri de fonduri urmând să fie operate în domeniile apărării, agriculturii şi sănătăţii.

Suma echivalentă în monedă europeană a cheltuielilor bugetare reduse a fost calculată pe baza cursului de schimb de 3,30 lei/euro estimat pentru acest an de Comisia Naţională de Prognoză.

Pe lista instituţiilor ale căror cheltuieli vor fi reduse, inclusă deja în ordonanţa de urgenţă privind rectificarea bugetului pe 2008, se află Ministerul Apărării (suma alocată va fi revizuită în scădere cu 800 milioane lei), Ministerul Agriculturii (un minus de 450 milioane lei), Ministerul Sănătăţii (-433,7 milioane lei),Ministerul Mediului (-190,6 milioane lei), Ministerul Transporturilor (-100 milioane lei), Ministerul Educaţiei (-200 milioane lei), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Din diverse institutii au aparut zvonuri cum ca "repararea" bugetara se va face chiar din salariile angajatilor prin oprirea platilor unor anumite sporuri !




Atentie cand folositi cartile de credit

martie 01, 2008 0 comentarii

Paisprezece cetăţeni români au fost arestaţi la Roma, pentru clonare de carti de credit şi copiere a codurilor de acces ale unor bancomate, prin intermediul unor activităţi de tip phishing, relatează agenţia ANSA.

Grupul de români este acuzat de autorităţile italiene că trimitea mesaje electronice false, în numele unor firme cunoscute, pentru a clona cartile de credit ale clienţilor acestora.

Sub pretextul unor probleme apărute la conturile curente ale clienţilor, românii clonau cărţile de credit şi codurile PIN ale bancomatelor prin activităţi de tip phishing.

Pentru a-şi atinge scopul, infractorii foloseau şi mijloace mai simple, de tipul cititoarelor de coduri ascunse în bancomate sau la terminalele de plată prin card, din magazine şi restaurante.