Poate-ti gasesti o casa noua

martie 17, 2008
Vrei o casa ieftina cu doar 10.000 euro? Sunt sigur ca spui ca da, dar nu este decat o gluma proasta asa cum din pacate sunt multe in lumea imobiliara :( Exista un dram de adevar insa pentru o casa la acel pret va trebui sa te muti in Egipt, la Hurghada, unde mai mult te asteapta o casa fara finisari.

Si totusi la ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), din perioada 19-23 martie, vor fi prezentate circa 22.000 de locuinte atat in tara cat si in strainatate..



În cadrul expoziţiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investiţie de peste patru miliarde euro, însumând aproximativ 22.000 de unităţi locative în Bucureşti, Braşov, Sinaia, Buşteni, Bran, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Constanţa, Costineşti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia şi Sunny Beach (Bulgaria), Spania şi Brazilia. Dintre acestea sunt scoase la vânzare 17.000 de locuinţe în Bucureşti, 1.000 în zona montană Prahova-Braşov, 500 pe litoral, 1.500 în provincie şi 500 în străinătate.
Ponderea cea mai mare este deţinută de către apartamente, acestea fiind şi cele mai căutate locuinţe în cadrul târgului



Expoziţia din martie organizată în cadrul tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10-19 iar duminică între orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.


0 comentarii: