Problemele universitatii Spiru Haret

septembrie 10, 2008
Conditii inumane in care secretariatul Universitatii Spiru Haret - Bucuresti isi asteapta studentii pentru orice probleme legate de institutia in care vor urma sa studieze urmatorii ani.
Nu mai putin de patru facultati si masterate se inghesuie pe un holisor de 8 metri lungime si vre-o 2 latime, in conditiile in care programul de lucru cu publicul se intinde pe durata a doar doua ore pe zi lucratoare.

Program secretariat Spiru Haret - sediul Politehnica

Luni - Joi 12.00 - 14.00
Vineri 11.00 - 13.00

Astfel zeci de studenti sunt nevoiti sa se inghesuie si sa transpire abundent, pe holurile secretariatului, intr-o facultate in care anual platesc aproximativ 300 de euro.
Aceleasi probleme inumane se regasesc la plata oricarei chitante, loc unde se sta la cozi incredibile, respingandu-se orice alta metoda de plata.
Mai mult parcarea universitatii este total depasita de numarul mare de masini ale studentilor care sunt nevoiti sa le lase la distanta mare de locul de studiu.

Sa se sepram ca toate aceste probleme de program, modalitati de plata sau conditii de obtinere a unor documente de la secretariat vor dispare odata cu darea in folosinta a noii constructii care pare a se finaliza in curand in curtea Universitatii Spiru Haret din Politehnica.

1 comentarii:

  • Oare au terminat noua cladire?