Aleea Succeselor

octombrie 06, 2008
Aleea Succeselor din Parcul Herastrau este pentru vedetele romanilor ce este pentru artistii americani celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles.
Inaugurata vineri in Parcul Herastrau, Aleea Succeselor a primit botezul odata cu amprentarea palmelor medaliatilor romani de la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Judoka Alina Dumitru, maratonista Constantina Dita-Tomescu, gimnasta Sandra Izbasa, scrimera Ana Maria Branza, echipa feminina de gimnastica, echipajul feminin de canotaj 8+1, scrimerul Mihai Covaliu si echipajul de canotaj 2 rame fara carmaci au primit rasplata eforturilor lor prin ceea ce acum este doar un gest simbolic dar va prinde valoare odata cu trecerea timpului.

"Este o initiativa laudabila si as dori ca toate aleile din Herastrau sa se umple cu nume de sportivi care au obtinut succese importante la competitiile internationale" Elisabeta Lipa

In 1999, Corina Chiriac, Alexandru Arsinel si Dem Radulescu au primit cate o steluta a celebritatii pe Aleea Stelelor de Mare din Mangalia.

0 comentarii: