Cher si Tom Cruise au avut o relatie

februarie 09, 2008

Cher confirmă că a avut o relaţie cu Tom Cruise
Cântăreaţa Cher, în vârstă de 61 de ani, a confirmat, vineri, speculaţiile potrivit cărora ar fi avut o relaţie, la începutul anilor '80, cu actorul Tom Cruise, în ciuda diferenţei de vârstă de 16 ani dintre cei doi.

Fosta soţie a legendarului Sonny Bono a declarat pentru publicaţia Good Morning American că a avut o relaţie cu Tom Cruise, pe care l-a descris ca fiind "cel mai adorabil bărbat pe care ţi-l poţi imagina". Totodată, Cher a afirmat că actorul nu era încă membru al bisericii scientologice în perioada în care au avut această relaţie, informează dailymail.co.uk.

Tom Cruise, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit cu actriţa Katie Holmes, cei doi având împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa australiană Nicole Kidman.

Cher, care a spus că nu va mai cânta niciodată live după turneul său din 2005, a anunţat, joi, că a semnat un contract de 100 de milioane de lire sterline (195 de milioane de dolari) pentru o serie de concerte la Las Vegas, la celebrul hotel Caesars Palace. Ea va susţine câte patru spectacole pe săptămână într-o sală de concerte de 4.100 de locuri, începând cu 6 mai.

De asemenea, artista va apărea în calitate de prezentatoare la gala premiilor Grammy, programată pe 10 februarie, la Los Angeles.

Cher, pe numele real Cheryl Sarkisian, în vârstă de 60 de ani, a debutat în anii '60 şi şi-a câştigat celebritatea datorită duetelor pe care le făcea cu soţul şi partenerul ei Sonny Bono. Pe parcursul carierei sale a alternat actoria cu muzica.

A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar.

În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

0 comentarii: